| تاریخ ارسال: 1401/3/28 |

آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خوارزمی آنالیز عنصری با جذب اتمی شعله

اسپکتروسکوپی جذب اتمی، AAS، روشی برای شناسایی و اندازه‌گیری عناصر شیمیایی مختلف است. تعیین کمی عناصر موجود در نمونه‌های محیطی، با اندازه گیری تابش جذب شده توسط عناصر شیمیایی مورد نظر انجام می‌شود. غلظت عناصر بر اساس قانون Beer-Lambert محاسبه می‌شود. اسپکتروسکوپی جذب اتمی شعله (Flame Atomic Absorption) در بسیاری از تجزیه و تحلیل‌های زیست محیطی، زمین شناسی و معدن، محصولات غذایی، کشاورزی، پزشکی، داروسازی و … کاربرد دارد. دستگاه آنالیز جذب اتمی آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خوارزمی قادر به آنالیز فلزات سنگین طبق جدول ذیل می‌باشد.

لیست عناصر قابل اندازه گیری
ردیف نام عنصر ردیف نام عنصر ردیف نام عنصر ردیف نام عنصر
۱ Ba(باریم) ۵ Sr(استرانسیم) ۹ Co(کبالت) ۱۳ Ni(نیکل)
۲ V(وانادیم) ۶ Au(طلا) ۱۰ Cr(کرم) ۱۴ Ti(تیتانیم)
۳ W(تنگستن) ۷ Cd(کادمیم) ۱۱ Fe(آهن) ۱۵ Cu(مس)
۴ Zn(روی) ۸ Sb(آنتیموان) ۱۲ Mn(منگنز) ۱۶ Pb(سرب)

قیمت مصوب: برای شناسی هر عنصر ۶۰ هزار تومان و برای تعداد بیشتر از پنج عدد ۴۵ هزار تومان می‌باشد.
این آزمایشگاه تخفیفات لبزنت اعمال می‌گردد.
فرم درخواست آزمایش با دستگاه AAS( جذب آتمی)

دفعات مشاهده: 1320 بار   |   دفعات چاپ: 113 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر