آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خوارزمی آزمایشگاه مرکزی دانشکده علوم زمین

| تاریخ ارسال: 1401/10/5 |

ICP

دستگاه ICP( طیف سنجی پالسمای جفت شده القایی( از جمله روشهای آنالیز عنصری بوده که برای شناسایی عناصر موجود در نمونه و تعیین غلظت عناصر موجود کاربرد دارد. این روش از جمله روش های طیف سنجینشری بوده که بر اساس اندازه گیری شدت امواج تابیده شده از اتم ها هنگام بازگشت از حالت برانگیخته استوار است و برای اندازه گیری کمی و کیفی فلزات سنگین، نمونههای آب، خاک، گیاه، ژئوشیمی، کاتالیستها، اندامهای جانوری، مواد بیوشیمی، هوا و... میباشد.

این دستگاه آماده ارائه خدمت نمی‌باشد.

نوع عناصر  هزینه (ریال)
فلزات گران‌بها(Au-Ir-Os-Pd-Pt-Re-Rh-Ru) عنصر اول 3.000.000 یه ازای هر عنصر اضافه 2.000.000 اضافه می‌شود
فلزت گروه PGM (Pt,Pd,Rh) عنصر اول 3.000.000 یه ازای هر عنصر اضافه 2.000.000 اضافه می‌شود
شبه فلزات(As-Bi-Ga-Ge-In-Pb-Sb-Se-Sn-Te-Ti) عنصر اول 1.400.000 یه ازای هر عنصر اضافه 700.000 اضافه می‌شود
نافلزات(As-B-P-S-Se-Si-Te) عنصر اول 1.000.000 یه ازای هر عنصر اضافه 7.000.000 اضافه می‌شود
آزمون استاندار گروه مرک(Ag-Al-B-Ba-Bi-Ca-Cd-Co-Cr-Cu-Fe-Ga-In-K-Li-Mg-Mn-Na-Ni-Pb-Sr-Tl-Zn) عنصر اول 1.400.000 یه ازای هر عنصر اضافه 500.000 اضافه می‌شود

مقطع میکروسکوپی

در این کارگاه، مقاطع نازک، صیقلی، نازک-صیقلی و دو بر صیقل از نمونه های سنگی جهت انجام پروژه های مراکز پژوهشی و صنعتی و پایان نامه­ی دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری زمین شناسی تهیه می شودچند مورد از دستگاه های موجود در کارگاه تهیه مقاطع میکروسکوپی به شرح زیر می باشد:

1. دستگاه برش سنگ (Borromini)

این دستگاه به منظور برش نمونه های سنگی در جهت مشخص شده، استفاده می شود.

2. دستگاه ساب و گریندر دستی (Rotoplan-M)

این دستگاه مخصوص ساب و گریندینگ سطوح سنگ برش داده شده و از بین بردن اثر اره می باشد. و برای آماده سازی تعداد زیاد نمونه های سنگ در زمان محدود کاربرد دارد.

3. دستگاه دیسکو پلان (Discoplan – TX )

دیسکو پلان برای تهیه مقاطع نازک نمونه های سنگی استفاده می شود.

4. دستگاه کاتر کوچک (Micro cutting)

دستگاه کاتر کوچک به منظور برش نمونه های سنگی به ضخامت یک الی دو میلیمتراستفاده می گردد.

5. دستگاه مانت گرم (Mon30w)

مانت گرم به منظور مانت کردن نمونه های متالوگرافی به کار می رود. ابتدا نمونه داخل قالب با حرارت دادن مواد پلیمری، مانت شده سپس با استفاده از سیستم گردش آب سریعا تا دمای محیط خنک می شود.

6. دستگاه پولیشر هولدردار تک دیسک

این دستگاه برای پرداخت نهایی نمونه های متالوگرافی (صیقل دادن نمونه های سنگی مانت شده) مورد استفاده قرار می گیرد.

این دستگاها آماده‌ای ارائه خدمت می‌باشد.

ردیف شرح خدمت واحد قیمت (ریال)
1 مقطع نازک (Thin section) یک عدد 800.000
2 مقطع صیقلی (Polish section) یک عدد 1.200.000
3 مقطع نازک صیقلی (Thin - Polish section) یک عدد 1.300.000
4 مقطع دو بر صیقل (Double polish section) یک عدد 1.900.000
 10% تخفیف برای دانشجویان دانشگاه خوارزمی و سایر دانشگاه ها

مولتی پارمتر

با دقت بالا و سرعت بالا مقادیر مختلف EC و TDS محلول را درصورت اتصال با الکترود مربوطه اندازه گیری می‌کند.

این دستگاه آماده‌ای ارائه خدمت می‌باشد.

هزینه اندازه گیری برای هر نمونه 60 هزار تومان می‌باشد.

فوتومتر

فلیم فتومتر jenway مدل 7PFP ساخت انگلستان یک ابزار تجزیه و تحلیل شیمیایی است که برای تعیین غلظت فلزات قلیایی مانند سدیم )Na)، پتاسیم )K)، لیتیم )Li )در نمونه های مختلف مانند آب، آب شور، سیاالت بیولوژیکی، نمونه های زمین شناسی و مواد صنعتی استفاده می شود. 7PFP با توجه به دقت باال ،ایده آل برای کاربردهای آزمایشگاهی و صنعتی است. عملکرد دستگاه در دمای کم و تکرارپذیری مطلوب دستگاه به مدد فناوری پیشرفته در طراحی محفظه مه پاشی، این دستگاه را برای کارهای تحقیقاتی آزمایشگاهی ایده آل کرده است.
  • قبل از ثبت درخواست با آزمایشگاه تماس تلفنی برقرار شود.
  • اگر نمونه باعث بروز آلرژی یا آلودگی شیمیایی، میکروبی و ... می‌شود باید هنگام تحویل نمونه اعالم شود.

این دستگاه آماده‌ای ارائه خدمت می‌باشد.

هزینه هر نمونه سدیم یا پتاسیم 60 هزار تومان است.

pH متر

با دقت بالا و سرعت بالا مقادیر مختلف pH محلول را درصورت اتصال با الکترود مربوطه اندازه گیری می کند.

این دستگاه آماده‌ای ارائه خدمت می‌باشد.

هزینه 600.000 هزار ریال بابت هر نمونه از متقاضی اخذ می شود.

Cellnama

یک دستگاه هوشمند، کاربردی، بهینه و به صرفه جهت تبدیل لام شیشهای به لام مجازی (لام دیجیتال) است. اسکنر لام قدرتمندی که اسکن انواع لام های پاتولوژی، بیولوژی، هماتولوژی و... را در بزرگنمایی‌های دلخواه و با بالاترین کیفیت امکانپذیر می‌کند. اسکنر لام میکروسکوپی (Scanner Slide Whole (یا اسلاید اسکنر به سیستمی گفته می‌شود که قادر است لام های شیشه ای میکروسکوپی را در ورودی دریافت نماید و با انجام تصویربرداری میکروسکوپی دیجیتال از آن ها، لام های مجازی تولید کند. لام مجازی (Slide Virtual (یک تصویر بزرگ دیجیتالی (معمولاً با رزولوشن بالای 100 مگاپیکسل تا 15 گیگاپیکسل) است که از به هم چسباندن تصاویر کوچکتر به صورت موزاییکی تشکیل میشود. یک اسکنر لام باید قادر به اسکن خودکار انواع نمونه لام های میکروسکوپی (پاتولوژی، بیولوژی، هماتولوژی، سیتولوژی، پاراسیتولوژی، تاکسیکولوژی، میکروآرایه های بافتی، گیاه شناسی و...) باشد. جهت انواع کاربردهای تحقیقاتی، تشخیصی و همچنین رفع نیاز به حضور یک میکروسکوپ آنالوگ در آزمایشگاه، یک دستگاه اسکنر لام مناسب باید نقش یک میکروسکوپ موتوردار مجهز شده به دوربین را نیز ایفا نماید. دستگاه اسکنر لام CELLNAMA) ساخت ایران) با بهره گیری از هوش مصنوعی منحصربه فرد خود، قادر به رفع نیازهای یادشده در بالاترین سطح کیفیت است. نام دستگاه: 5LS CELLNAMA دستگاه اسکنر لام CELLNAMA) ساخت ایران) با بهره گیری از هوش مصنوعی منحصربه فرد خود، می تواند جهت انواع کاربردهای تحقیقاتی، تشخیصی و همچنین رفع نیاز به حضور یک میکروسکوپ آنالوگ در آزمایشگاه، در بالاترین سطح کیفیت به کار رود.

این دستگاه آماده‌ای ارائه خدمت می‌باشد.

هزینه‌ای تبدیل لام شیشه‌ای به لام مجازی به ازای هر نمونه 1.200.000 هزار ریال می‌باشد که در تعداد بالا نمونه این هزینه به به ازای هر لام به 800.000 هزار ریال کاهش پیدا می‌کند.

آب خالص ساز

دستگاه آب مقطر گیری که عالوه بر فیلترهای معمولی ،فیلترهای رزینی نیز دارد که قابلیت تولید آب فوق خالص را دارد.

این دستگاه آماده‌ای ارائه خدمت می‌باشد.

به ازای هر لیتر آب مقطر فوق خالص 7 هزار تومان هزینه دریافت می‌شود.

دفعات مشاهده: 3160 بار   |   دفعات چاپ: 91 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر