ورود به پنل کاربری
چهارشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۸ ( OLD SITE )
آزمایشگاه مرکزی

مراحل ثبت سفارش در سامانه آزمایشگاه مرکزی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۶ |
تمامی مراحل ثبت سفارش آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خوارزمی از طریق سامانه آزمایشگاه مرکزی انجام می‌شود. بعد از ثبت سفارش توسط شما، اپراتور آزمایشگاه با شما جهت ارسال نمونه تماس خواهد گرفت. بعد از انجام آزمون و آماده شدن آنالیز مربوطه نیز از طریق تماس تلفنی به شما اطلاع داده خواهد شد و نتیجه ارسال می‌شود.
توجه فرمایید که مبلغ دریافتی برای آنالیزها علی‌الحساب است و مبلغ تفاوت هزینه تمام شده آزمایش با هزینه واریز شده در هنگام تحویل نتایج تسویه خواهد شد
. ثبت نام در سامانه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خوارزمی در آدرس http://lab-portal.khu.ac.ir/login انجام می شود. در این سامانه به بخش ثبت نام حقیقی رفته و ثبت نام خود را با پر کردن موارد خواسته شده تکمیل کنید:

بعد از تکمیل فرم و ثبت نام کلمه عبور برای ایمیل شما ارسال خواهد شد. با استفاده از آدرس ایمیل به عنوان کد کاربری و کلمه عبور ارسال شده می توانید وارد کارتابل خود شوید.

پس از ورود به کارتابل در قسمت ثبت درخواست جدید مراحل مختلف ثبت را طبق آنچه خواسته شده تکمیل نمایید و درخواست خود را ثبت کنید.

سپس منتظر تایید ثبت خود از طرف آزمایشگاه مرکزی باشید. درخواست شما در آزمایشگاه مرکزی بررسی می شود. بعد از تایید شما باید هزینه را به صورت فیش به حساب درآمدهای اختصاصی دانشگاه خوارزمی نزد بانک مرکزی به شماره 4001074203005471 یا شماره شبای IR330100004001074203005471 و شناسه درآمد آزمایشگاه ها 310074274140103001400291572015 واریز نموده و در بخش افزایش اعتبار صندوق مشخصات فیش خود را وارد کرده و فیش را بارگذاری نمایید. فیش شما به تأیید آزمایشگاه مرکزی رسیده و شما می توانید در بخش پرداخت علی الحساب آزمون خود، پرداخت را انجام دهید.
مرحله بعد آنالیز نمونه های ارسالی شماست که توسط کارشناس مربوط انجام خواهد شد. بعد از انجام آنالیز با شما تماس برقرار خواهد شد.
در صورت متناقض بودن تعداد نمونه های ارسالی با سفارش ثبت شده مبلغ تفاوت هزینه در زمان تحویل نتایج در قالب فیش واریزی دریافت می شود.
در صورت بروز هر گونه مشکل در این مراحل با شماره 09140032079 سرکار خانم مهندس رنجبر یا سایر همکاران آزمایشگاه تماس بگیرید.

CAPTCHA
دفعات مشاهده: 4085 بار   |   دفعات چاپ: 145 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر